De leukste kraamcadeaus voor een laag budget

De leukste kraamcadeaus voor een laag budget

Het gaat om het gebaar!

Je hoeft niet aan te komen met een grote mand met allemaal spulletjes voor de baby, een rammelaar en hydrofieldoek is bijvoorbeeld ook gewoon hartstikke leuk! Heb je niet zo'n groot budget of wil je een kleinigheidje geven, dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Wij maken hele leuke pakketjes die ook nog eens budgetvriendelijk zijn. De pakketjes bevatten een hydrofieldoek, wat natuurlijk altijd van pas komt en (verschillend per pakket) een rammelaar of knuffel-/speendoekje.

Bekijk hieronder wat voorbeelden:

Leuk voor een meisje

 

Cadeaupakket Nature Pink klein - Dit pakket bevat naast de hydrofieldoek een superschattige knuffel-/speendoek moon pink. Het speendoekje is aan het begin vooral heel erg handig voor de moeder, omdat de uitgevallen speen makkelijk terug te vinden is. Wanneer de baby wat ouder is, kan ze zelf de speen terugvinden. Het is daarom ook goed voor de ontwikkeling van de baby, want ze leert om zelf te zoeken, grijpen en pakken.

Vind je dit een leuk cadeaupakket? Shop dit cadeaupakket bij de volgende link: Cadeaupakket Nature Pink klein – Sij's Kraamcadeaus (shop-sijskraamcadeaus.nl)

Leuk voor een jongen

Cadeaupakket Polar Dier klein - Dit pakket bevat naast de hydrofieldoek een superleuke rammelaar elephant grey. Zodra de baby ongeveer 3 maanden is, leert hij grijpen naar dingen. Vanaf 4 maanden kan de baby ook zelf dingen beetpakken en vasthouden. Een rammelaar is dan erg leuk en stimuleert deze ontwikkeling erg goed door het rammeltje dat erin zit. De baby vindt dit interessant en gaat verder ontdekken. Zo leert hij al spelend.

Lijkt dit je een leuk cadeaupakket voor een jongen? Shop deze dan op Cadeaupakket Polar Dier klein – Sij's Kraamcadeaus (shop-sijskraamcadeaus.nl)

Leuk voor uni

Cadeaupakket Polar Caramel klein - Naast de hydrofieldoek bevat dit cadeaupakket een superschattig knuffel-/speendoekje elephant grey. Zoals al eerder genoemd in dit verhaal is dat erg handig voor de moeder, niet meer zoeken tussen de baby en box of baby en maxi-cosi. Het valt meteen op door het doekje dat eraan zit. Wanneer de baby iets ouder wordt kan hij/zij zelf zoeken naar de speen. Dit stimuleert de ontwikkeling van het gericht grijpen, pakken en beethouden. Dit cadeaupakket is erg leuk om te geven wanneer je te horen krijgt dat uw kennis/naaste in verwachting is en ze graag wilt feliciteren met een kleinigheidje.

Is dit waar je naar op zoek bent? Shop dit cadeaupakket dan op Cadeaupakket Polar Caramel klein – Sij's Kraamcadeaus (shop-sijskraamcadeaus.nl)

De pakketten worden met zorg en aandacht verpakt in cellofaan (doorzichtig folie) en feestelijk gemaakt met bijpassende krullinten. Alle producten zijn van het prachtige merk Jollein en van goede kwaliteit.

Op zoek naar iets anders?

Staat hetgeen waar je naar op zoek bent er niet tussen? Wij bieden nog 7 andere pakketten aan voor dit budget en hebben in totaal nog 20 andere pakketten. In totaal verkopen wij 30 verschillende pakketten, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Sij's Geschenkpakketten, de leukste kraamcadeaus voor ieder budget – Sij's Kraamcadeaus (shop-sijskraamcadeaus.nl)

 

Pakketten naar wens

Pakketten kunnen ook naar wens gemaakt worden, want ieder persoon heeft andere wensen. Neem hiervoor contact met ons op via Contact – Sij's Kraamcadeaus (shop-sijskraamcadeaus.nl)

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.